Contacten, mailing lijsten en partners

Als u vragen of opmerkingen heeft stuurt u dan een mail aan
  info@MyParadigm.eu
Ik zal zo snel mogelijk antwoorden. Ik kan alleen in het Tsjechisch en Engels communiceren.

Als u bericht wilt krijgen als er nieuwe informatie op de site staat stuur dan s.v.p. Een mail aan
  news@MyParadigm.eu
Geef svp in het onderwerp veld van u mail aan in welke taal u de informatie wilt ontvangen.

Engelse en Amerikaanse versies werden gemaakt met behulp van Scott. Ik bedank Scott voor de vele waardevolle commentaren die me in staat stelden om dingen op mijn site in een breder perspectief te zien. Scott heeft een blog over diverse onderwerpen waaronder diabetes. Voor diabetes gerelateerde onderwerpen klik op de volgende link. Scott's andere onderwerpen zijn soms nogal radicaal, dus ga daar op uw eigen risico heen.
  http://misanthropicscott.wordpress.com/category/diabetes/
Scott wil geen direct email adres op het internet plaatsen maar verwelkomt commentaar op bestaande onderwerpen op zijn blog. Heeft u vragen over diabetes schroom dan niet om dat in een commentaar te doen op een topic dat in de buurt van het onderwerp van uw vraag ligt.

De vertaling in het Nederlands is gedaan door Kees de Ridder. Hij is op myparadigm.eu gekomen toen hij op zoek was naar achtergrond informatie over zijn glucosemonitoring systeem. Omdat hij in het Nederlands niet kon vinden wat hij zocht heeft hij aangeboden de site te vertalen. Op- en aanmerkingen zijn welkom op
  myparadigm@warfhuizeninfo.nl